Ventetid til konsultation

 

Ventetid til konsultation

 

Her finder du oplysninger om ventetid til konsultationen hos lægen, sygeplejersken og sundhedssekretæren.

 

Uge 5:

 

  • Ventetid hos lægen: 5 arbejdsdage til planlagte konsultationer ( 11 dage via lægevejen)
  • Ventetid til kørekort: 3 uger
  • Ventetid andre attester: 3 arbejdsdage
  • Ventetid hos uddannelseslæge: 5 arbejdsdage ( 10 dage via lægevejen)
  • Ventetid hos sygeplejersken: 4 arbejsdage, 1 dag via lægevejen
  • Ventetid hos sundhedssekretær: 5 arbejdsdage
  • Ventetid hos jordemoderen: 10 arbejdsdage, er her fast onsdag

 

Vores sundhedssekretær Anne Berit og lægesekretær Mai-Britt kan hjælpe med: blodprøvertagning, injektion af rejse og influenza vacciner efter aftale med lægen, injektion af B12 medicin, frysning af vorter, måling af blodtryk, kontrol af din urin, p piller kontrol og fjernelse af suturer.

Begge kan også hjælpe at tjekke din urin ved mistanke om blærebetændelse, tager podninger ved mistanke om børnesår, de kan lave en initiel vurdering af akut hoste og bihulebetændelse i samråd med lægen, de kan tage diverse podninger inklusiv hals og øjne podninger og hjælper dig ved mistanke om klamydia infektion.

 

Vores praksyssygeplejerske, Lene-Maria, kan hjælpe med alle de opgaver som begge sekretær kan hjælpe med, men kan også hjælpe med børnevacciner, livstilssamtaler, sår behandling og 6 måneder diabetes kontrol.

 

Mette, vores jordemoder kan hjælpe med ammerådgivning, problemer efter fødsel, smear, kontraception rådgivning, 8 ugers postpartum, HPV vacciner, blodprøver og lette gynækologiske problemstillinger.

 

Marie er vores ny receptionist som du kan møde hver onsdag i reception, eller når de andre ansatte holder ferie eller væk.

 

Du er velkommen til at få bestilt tid via lægevejen.

 

 

Personalet kan ikke hjælpe med kørekort eller lægeattester, hvis du har brug for sådan noget ring mellem 10-12 alle dage undtagen onsdag og bede om en særlig lægeattest tid. Vi har tider alle ugens dage undtagen mandag.

 

Hvis du lider af en kronisk sygdom vil jeg anbefale dig at bestille tid til din årskontrol i god tid før den måned du har fødselsdag så er du sikker på at du kan få taget blodprøver inden du kommer til kontrol og du er garanteret en 20 min tid om eftermiddagen hos lægen.

 

Hvis du kommer under akut tid eller få tildelt en akut tid samme dag (eller dagen efter) kan du ikke forvente at blive tilset med det sammen da der er andre patienter der har fået en tid for lang tid siden men vi kan til gengæld garantere at du bliver set den dag der er aftalt. Du bedes at være tålmodig, alle de andre patienter befinder sig i samme situation som dig.

 

Den første vurdering af akutte patienter foretages altid af personalet som tilkalder lægen når svar på alle undersøgelser foreligger eller de har foretaget en vurdering af den problemstilling du kommer med. Personalet modtager løbende undervisning og supervision og de er kvalificeret til deres arbejde, de kalder lægen ved det mindste tvivl. Stol på dem!

 

Mvh

 

Læge Belén Redal

 

 

 

 

 

 

 

Taastrup hovedgade 82, 1 sal. 2630 Taastrup Telefon 43 99 75 72 Akut mobil 28 77 68 03 Fax 43 52 05 36

 

Copyright © All Rights Reserved