Nyheder

 

Nyheder

HUSK INFLUENZA VACCINE FRA 1.10.2017 TIL 31.12.2017

 

OM VORES NYE LÆGER OG SYGEPLEJERSKE

Lægen Raúl Pesquera-Cabezas er spansk og er flyttet til Danmark af familiemæssige årsager. Raul er Ph.d. og er i færd med at lære det danske sprog, men har stor klinisk erfaring som familie læge specialist (Speciallæge i almen medicin). Han har tidligere arbejdet som chef i det tilsvarende 112 i Menorca, har arbejdet som praktiserende læge i begge Spanien og UK. Har været ansat som leder i primær sektor i Cantabria region og har bred erfaring fra hans senest arbejde i skadestuen i Spanien.

  

Sygeplejersken Laura Thomsen har en bred erfaring inden for Primær sektor og sygehussektoren. Hun taler dansk, engelsk og spansk.

 

Frederik Federspiel er uddannet læge og er i gang med sin basis uddannelse, han interesseret sig en del for verdens sundhed og har bred erfaring i international sundhed og udvikling. Har en særlig interesse for tredje verden og deres "usete" infektioner og er aktiv i debaten af underbehandling af patienter fra fattige lande. Han har en del forskning bag sig samt klinisk erfaring indenfor intern medicin fra hans diverse ansættelser på sygehus.

 

 

KLINIKKEN HAR SPONSORERET RASMUS MARATON DELTAGELSE

Vi er stolt af at have haft mulighed for at sponsorere Rasmus til at deltage i Trondheims maraton i september 2017. Han genemførte løbet meget flot på 4 timer!

I vores daglig arbejde anbefaler vi at dyrke regelmæssig motion for at undgå såvel fysisk som psykisk scavanger, man behøver ikke at gennemføre en maraton, alene at gå 30 min om dagen ude i naturen har vist sig at være gavnlig.

Trondheim maraton
Rasmus til Trondheim maraton

VORES NY AKVARIUM

 

Vi arbejder konstant på at forbedre betingelserne i klinikken for at gøre det mere afslappende og behageligt for vores patienter.

 

Med dette formål i tankerne har vi lejet et akvarium til venteværelset.

 

Forskning viser at folk, der bruger tid på at kigge på fiskene, har et bedre fysisk og mentalt velvære.

Akvarium i klinikken
Redal, Norge

 

Redal, Norge

Taastrup hovedgade 82, 1 sal. 2630 Taastrup Telefon 43 99 75 72 Akut mobil 28 77 68 03 Fax 43 52 05 36

 

Copyright © All Rights Reserved